Luonnon Voima

Luonnon voima MH -Luonnontuotteet ja -yrtit

Luonnon voima MH tarjoaa räätälöityjä luontoretkiä pienille ryhmille, kurssittaa ja luennoi luontoaiheista, myy luonnontuotteita sekä tekee turvehoitoja. Tarjonta on monimuotoista kuten luontokin ja mukautetaan asiakkaiden tarpeisiin.

Kesän valoisat yöt, talven kirpeät pakkaset, luonnon rikas aitta ja ihmeet ovat aina innostaneet yrittäjä Minna Haurista. Tätä luonnon ilosanomaa hän haluaa jakaa muillekin. Niin keho, mieli kuin sielukin tulee ravituksi luonnon voimasta.

Luonnon voima MH:n arvot ovat: luonto, kestävä kehitys, hyvinvointi, lähiruoka ja luonnon antimet.


 

Facebook Posts

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: Session has expired on Friday, 08-Mar-19 01:39:10 PST. The current time is Tuesday, 07-Jul-20 16:17:14 PDT.
Type: OAuthException
Subcode: 463

Reko

Tuotteitani pääsee ostamaan Oulun seudun REKO-lähiruokaryhmien tapahtumissa. Minut löytää seuraavista REKO-ryhmistä: Oulu, Raahe, Ii, Liminka ja Kalajoki.

REKO eli Rejäl konsumption tarkoittaa ”Luotettava kuluttamista – siistiä, mukavaa ja reilua”. Reko-mallissa ryhmään kuuluvat lähiruoan tuottajat ja ostajat tapaavat yhdessä sovittuna ajankohtana, ja kuluttaja saa ostaa ruokansa suoraan tuottajalta ilman välikäsiä. Ryhmä tapaa yhden tai kahden viikon välein sovitussa paikassa, tavallisesti puoli tuntia tai tunnin kerrallaan, jolloin suoritetaan ruoanjako. Tilaukset on tehty etukäteen Facebook-ryhmässä, osa myyjistä ottaa mukaansa ylimääräisiä tuotteita ja myy niitä suoraan ilman ennakkotilausta. Paikan päällä kuluttaja maksaa tuotteensa suoraan tuottajalle. Käytännössä lähiruoan tuottaja kertoo tarjonnastaan Facebook-ryhmän seinällä ja avaa mahdollisuuden tilata tuotteita. Kuluttaja ilmoittaa haluamansa määrän ja sitoutuu noutamaan tuotteet sovittuun hintaan.

Malli on saanut alkunsa Suomessa Pohjanmaalla kesällä 2013. Suomessa toimii jo yli 100 REKO-ryhmää. REKO-ryhmät löytyvät Facebookista hakusanalla “REKO”.

Blogi

Tietoa on hyvä jakaa

Olen saanut opiskella mahtavien opettajien johdolla luonnontuotealaa. Tietoa kasveista, niiden käytöstä ja vaikutuksista, ammensin ilolla koko opiskeluni ajan. Tarkalla korvalla kuuntelin itseä viisaampia ja tiedon jyvät tallensin mieleeni.
read more

by : Minna

Comments Off on Tietoa on hyvä jakaa

Keruupalvelu on käynnistynyt

Luonnon voima MH toteuttaa myös keruupalvelua villiyrteille. Keruupalvelussa sovitaan yhteistyöyrityksen kanssa toimintatavoista ja toimitettavista yrteistä. Sovittavissa on myös missä muodossa yrttiä halutaan. Keruupalvelu sopii hyvin ravintoloille ja suurkeittiöille,
read more

by : Minna

Comments Off on Keruupalvelu on käynnistynyt

Tämä kesä on tapahtumia täynnä

Tänä kesänä koko Suomi on luontotapahtumia täynnä. Suomi100 hengessä tänä vuonna järjestetään Suomen Luonnon päivät neljällä eri teemalla: Sukella talveen, Villiinny keväästä, Rakastu kesäyöhön ja Juhli luontoa. Luonnon
read more

by : Minna

Comments Off on Tämä kesä on tapahtumia täynnä

Aikaisemmat kirjoitukset

Vanhemmat jutut jäävät lepäämään Blogspot-blogiini osoitteessa https://luonnonvoimaluonnonyrtit.blogspot.com
read more

by : Minna

Comments Off on Aikaisemmat kirjoitukset

Uusi sivusto avattu

Kommentit sivuston toimivuudesta ovat oikein tervetulleita. t. veppimaisteri
read more

by : Minna

Comments Off on Uusi sivusto avattu